Crematoriu animale

Descriere servicii:

1. Pentru servicii de incinerare apelati numarul de telefon mai sus menționat, comunicați adresa și tipul de serviciu solicitat conform listei de preț. În fucție de programări dar nu mai mult de 48 ore vom ridica cadavrul de animal și se va transporta la incinerator.

 

2. Incinerarea individuală

Corpul animalului se incinerează separat. Rămășitele se returnează într-un recipient temporar, în cazul în care o urnă decorativă nu este aleasă.

Pentru incinerare individuală dacă se dorește asistarea procedurii este necesară o programare prealabilă. Până la data incinerării cadavrul va fii conservat în condiții de congelare dar nu mai mult de 4 zile.

 

3. Incinerarea colectivă (incinerarea de grup )

Animalul este incinerat împreună cu alte animale. Nu se returnează cenușa rezultată. Această metodă este cea mai ieftină. Dignitatea animalului dumneavoastră nu va fi afectată în nici un fel prin incinerarea cu alte animale.

 

4. La incinerare sunt respectate normele interne și internaționale în ceea ce privește prevenirea poluarii mediului înconjurător. Incineratorul folosit este unul de ultima generatie care face ca emisiile sa fie sub limitele admise.