Servicii PENSIUNE PENTRU CÂINI ŞI PISICI LA STANDARDE EUROPENE

Servicii:

  • - cazare în spaţii încălzite,
  • - loc de joaca şi spaţiu verde pentru plimbări si joacă,
  • - vizită regulată de către un medic veterinar,
  • - mâncare asigurată fie de Dvs., fie de către noi (contra cost),
  • - şi, bineînţeles, multă-multă joacă şi voie bună!


Prezentare pensiunea de caini si pisici Good Friends

Pensiunea este condusă de un medic veterinar cu multă experienţă, astfel pe timpul şederii la noi, prietenul dvs. necuvântător este vizitat şi supravegheat zilnic de un specialist. În momentul admiterii în pensiune, animalele beneficiază de un consult clinic complet din partea medicului veterinar.

În pensiune se admit doar animale clinic sănătoase şi cu acţiuni preventive la zi (vaccinări, deparazitări interne şi externe)! În momentul admiterii în pensiunea noastră, în cursul controlului de către medicul veterinar, vi se va solicita şi carnetul de sănătate al căţelului sau pisicii.


Vă mulțumim că ne-ați ales pe noi!


O zi de cățel în pensiunea Good Friends

Sunt MIKY, un caniche negru jucăuş. Proprietara mea a plecat din ţară cu ocazia sărbătorilor de Paşti. Cu această ocazie mi s-a permis să stau la Pensiunea GOOD FRIENDS.


Înainte să fiu admis în pensiune pentru o perioadă de 5 zile, am fost consultat de un medic veterinar. În prima dimineaţă mi-au prezentat boxa mea de cazare foarte confortabilă, curată şi călduroasă. Alimentaţia mea a fost cea cu care m-am obișnuit acasă şi am fost servit cu promptitudine de două ori pe zi. Parteacea mai plăcută a zilei a fost plimbarea în lesă, fapt cu care sunt obişnuit, dar de data aceasta am fost plimbat în zone total noi pentru mine. Câte mirosuri noi! După plimbare, în zilele cu vreme bună, am stat în padoc cu alţi căţei foarte prietenoşi.

Ce de senzaţii şi de joacă când e vreme bună!
Într-o zi vremea a fost foarte mohorâtă, dar şi atunci am beneficiat de joacă în interior cu îngrijitorii simpatici. Am beneficiat şi de o îmbăiere, deşi nu sunt un fan al băilor, însă după baie m-am simţit extraordinar. Am văzut că unul din căţeii cu blană lungă a fost şi tuns şi îmbăiat, vai ce ţanţoş umbla!
La servirea meselor e mare gălăgie, fiecare primim individualizat mâncarea obişnuită.
În ansamblu, nici nu am observat ce repede a trecut concediul, când a venit proprietara mea nu puteam să cred că au trecut deja 5 zile. Să nu mă înţelegeţi greşit, m-am bucurat enorm să o revăd, dar abia aştept încă un concediu plin cu evenimente noi.


Salutări de la MIKY!