Pensiune animale

Pensiunea este localizată în Râşnov (asigurăm transportul animalelor din Brașov), într-o zonă pitorească şi liniştită, unde aveţi siguranţa că în timpul concediului dumneavoastră şi animăluţul iubit va petrece un "concediu" plăcut cu tot comfortul asigurat.

Pensiunea are boxe individuale de cazare într-un spaţiu interior generos. Boxele sunt igienice, cu încălzire în pardoseală, astfel încât asigură tot comfortul pentru câini şi pisici de orice talie.

Pensiunea este într-un spaţiu îngrădit pentru a asigura siguranţa şederii căţeilor, cu intrarea şi ieşirea strict controlate. Pe lângă spaţiul propriu de cazare, animalele beneficiază de dotările suplimentare: spaţiu de joacă interior şi exterior, padoc exterior cu acces controlat, zonă de consult, spaţiul de igienizare şi îmbăiere, perimetru îngrădit pentru plimbare.

Descriere servicii:

  1. Pentru servicii de găzduire și îngrijire apelați numărul de telefon mai sus menționat, comunicați adresa și tipul de serviciu solicitat conform listei de preț. În fucție de cerere se va face programarea și primirea animalelor de companie. 
  2. Pensiunea este dotată cu toate echipamentele necesare pentru găzduirea animalelor și îngrijirea acestora. Optional se pot aduce lucruri personale de care este adaptat companionul dumneavoastră. 
  3. Fiecare animal găzduit în pensiune trebuie să fie la zi cu vaccinările și deparazitările, prezentarea carnetului de sănătate fiind obligatorie înainte de cazare.
  4. Preluarea și predarea companionului dumneavoastră se face zilnic între orele 10-12. Pentru ridicarea animalului în afara acestui interval se percepe o suprataxă de 25 RON.
  5. Predarea și preluarea companionului dumneavoastră se poate realiza și la Cabinetul veterinar KERBEROS (Codrul Cosminului nr. 80, Brașov).
  6. Pensiunea dispune de spații individulae de cazare cu încălzire în pardoseală, spațiu extern de plimbare și joacă, cameră seperată pentru cazarea pisicuțelor.
  7. Preluarea câinilor și pisicilor în pensiune se face prin încheierea unui contract între proprietar și societatea detinatoare a pensiunii, contract in care sunt stipulate toate obligatiile pensiunii cât și ale proprietarului.